gett upp

idag är första gången på länge jag gett upp en bok. den va så himla deppig, handlade om en som intte vill leva längre. o jag känner själv att jag börjar bli väldigt deppig, så de va en väldigt dålig kombination.......
så nu började jag läsa andra målet istället, av jonas karlsson, mycke bättre.
jag va med willy idag, jag blir som glad av att vara med han, de känns som.......som.......jag behöver inte anstränga mej så mycke, mer bara vara....willy är bra, jag gillar han stenhårt

nu är de dax att dammsuga igen hos mej

trist

så trist de blir när man plannerat nått, som skiter sej så de inte blir nått........
men imorron ska jag nog ta mej ner på stan, om de blir fint väder, men om sa att de skulle bli bättre.......så......jag väljer att tro på de

sommar!!!!

nu va de ett tag sen sen jag skrev igen känns de som. så jag borde ha mycke att skriva, men  de har jag inte.
i torsdas va jag på bio med mamma och såg män som hatar kvinnor. den va väldigt bra, trots att jag läst boken. boken brukar alltid vara mycke bättre än filmen. men denhär gången hade dom värkligen lyckats. jag blev så förbannad före,för att mamma va så sen, o sen går hon ändå in på indiska. jag blev så jävla förbannad, o sen när hon inte tycker själv att de va fel, så blev jag ännumer förbannad. men filmen va bra iaf =)
ja sen har de nog innte hänt så mycke mer.

bakis ger inte direkt nått pluspoäng.....

mjukglass!

dom har börjat sälja mjukglass på stan nu!!!!!!!!! underbart!!!!!!

och så sålde dom parisare för tie spänn utanför obs, sjukt billigt!
dom hade oxå fiskdamm utanför obs.och jag va påväg att fiska. men när jag väl samlat på mej mod så kom de massor med folk, o då fegade jag ur, jag är ju trotts allt 28, beroende på hur man räknar förståss..... jag skulle ha kidnappat en unge en stund. men äsh, de bidde ingen fiskdamm för mej.

de gick fresten bra hos tandläkaren igår. ganska smärtfritt. hon bedövade med en gelè, så jag behövde inte ta nån spruta änns.
och den inte helt riktiga tanden blev slipad o polerad o fin. ingen ful brun rand kvar =)

akuten

jag va till akuten igår för att min arm inte fungerar som den ska. jag orkar inte lyfta den. obehagligt. och ännu mera orolig blev jag när jag ringde till rådgivningen, och hon frågade om de kändes konstigt i ansiktet eller nacken. så hon sa att jag skulle åka direkt till akuten.
sen när jag satt där så klicka de till i axeln osså gick de till sej. men de kom tillbaka igen.
han gissade på att nerven kommit i kläm, så jag fick åka hem. jag tycker nu efteråt att han borde tagit ett blodprov iaf, så han varit lite mera säker.
de känns ganska lika i dag, lite bättre. han sa oxå att de skulle ta nån dag innan de blev bra. så....

idag ska jag till tandläkaren. hon ringde imorse och sa att hon hade fått ett återbud. nervöst men skönt, att slippa vänta i över en månad för att komma dit. hoppas hon börjar fixa till min inte helt riktiga tand, de ser jag fram emot att den ska se bättre ut än den gör nu, fast jag är rädd för att de kommer att göra ont......... *glurp*

tråkigt

jag har såååå tråkigt.

nån som vet vad de är för skillnad på grön o gulsåpa? mer än färgen då förståss

sigge har börjat titta på tv. de började med  fåglarna på mitt i naturen. o sen har hon fortsatt......

svinnkallt va de idag. de va sol men de blåste som satan.

ja jag är uttråkad, o har inte så mycke att säga.

jag va till tandläkaren igår. inga hål! men tandsten som vanligt. osså ska hon fixa till min tand som inte är riktigt riktig, de ska bli fantastiskt skönt. jag har stört mej på dendär ända sen dom gjorde den, dom va inte så noga med utseendet på den, bara fylla gluggen. men dom fylde gluggeen som jag ville ha kvar oxå, jag tyckte om min glugg. men de kunde dom inte göra nått åt. men iaf fixa till den, så den inte är lika "synlig". tänk att jag har stått ut med dendär fula tanden helt i onödan. jag sa till en gång men då sa dom att dom inte kunde göra nått. dom va mycke bättre här, grymt mycke trevligare personal och lokaler.

grattis sofia

idag har jag varit på sjukhuset hela dan känns de som. jag hade tid halv3 men jag for typ 13.20 för att hinna gå o kolla om dom fått remissen jag bad läkaren att skriva när jag va på neurocentrum för ett tag sen. men han kunde inte se de så jag måste ringa *suck* jag tycker inte om att ringa.
sen va de inte så lätt att hitta dit jag skulle. så jag kom tillslut till tandläkaren och sa att jag hade gått vilse. de hade jag inte riktigt, men jag visste inte vart dit jag skulle fanns. o efter några försök till kom jag tillslut rätt. så de va tur att jag for tidigt ändå.
till handkirurgen skulle jag, o prova ut ett nytt handledsstöd. o de är super bra! jag trodde inte de skulle bli så stor skillnad som de blev. känner mej nästan som superkvinnan!

sen for jag ner på stan och åt på max. i de jättefina vädret. sen for jag hem.
och har inte gjort så mycke mer, tittat på tvn och ätit upp äppellpajen jag gjordde i helgen. jag va egentligen inte sugen, men visste inte vart jag skulle göra av den. så jag åt upp den. mår nästan lite illa nu,men men....

mammas nya lägenhet

nu missade jag den igen, skicka vidare. istäälet sitter jag o tittar på en film som jag redan har sett. tyyyypiskt.

jag va till mamma och åt idag, hon har äntligen flyttat till ett hus med hiss. känns fantastiskt bra, äntligen kan jag hälsa på.
hon fick en tavla av mej. som jag målade igår. jag hade en ful tavla som jag hade tänkt måla över. o när jag fick veta att hon flyttat igår så tänkte jag att jag skulle göra en tavla  till henne som inflyttningspresent. och hon hände den inte änns på toa;) vilket jag värkligen hade hoppats på att hon inte skulle göra, de hade  jag inte  tagit som nått bra.

flickan under gatan

de känns som jag bara läst dåliga böcker nu ett tag. som tuur är så har dom inte varit så långa, så jag har lyckats traggla mej igenom dom.
men nu känns de som jag lyckats hitta en bra bok, flickan under gatan. jag har inte läst så mycke, men den känns redan bra, hoppas de håller i sej.

fan nu har dom fint väder nere hos syrran och alla igen. kan ni inte dela med er! vi vill oxå ha!

ödlasnygg va?=)

freda kväll

jag sitter o  tittar på så ska de låta. va fan har hänt med idol-olas hår!!!!!!!!!!!!????!!!!!!!!!????????!!!!!!!!!!

ny mobil

idag fick jag äntligen min nya mobil. den va efterlängtad. o värd att vänta på, den känns mycke bra. ganska lättanvänd, och ändå bra. bra pratljud och ligger bra i handen.
de ända dumma va att jag glömde kopiera telefonboken så jag förlorade massa nummer. men jag får flytta över simkortet igen o kopiera över telefonboken. jobbigt, men är man glömsk så är man.

jag har oxå tänkt att blogga min fina ödla, men jag har inte orkat än, men de kommer......
jag har förberett plats för den på väggen idag, flyttat runt tavlor. så nu saknas bara betongspik, att hänga upp den med.de kommer bli vrålsnyggt!

28

jag är supernöjd med dagen. och för presenterna. jag fick ödlan jag önskade mej, kommer bli riktigt fint på min vägg med den. och av moa fick jag skönhetsgrejs, och ett jättefint brev som jag blev väldigt glad när jag läste, enda in i själen! tack så jättejättemycke. och jag älskar dej oxå, massor!

nu blir de en tidig kväll tror jag, helt slut är jag

nattinatti på er

fortfarande 27

jag har kommit på  felet. sociaal fobi. synd bara att ingen annan kommit på de, ställt dom rätta frågorna, en doktor alltså. för jag kan ju inte ställa den diagnosen själv, de behövvs en doktor för de.
de skulle förklaraväldigt mycke varför jag är som jag är.

osså fyller jag år imorron oxå, 28. jah, finns väll inte så mycke att säga om de egentligen. fyller år gör ju alla, oavssett om man vill eller inte.

och så beställde en ny mobil idag. min börjar leva sitt eget liv, o ibland inte alls. så nu är de dax för en ny..ingen värsting-mobil, men den funkar nog, inget skit heller. med bättre kamera. fast sämre kamera på mobilen än jag har nu kan man nog inte ha.......

jättekonstigt

jag trodde att jag hittat värsta toppenkillen. inte på riktigt, men vi har chattat.
han värkade värkligen jättebra.
jag hade tänkt att vi skulle träffas nu i helgen.
men han bara försvann. förstår inte alls vad som hände.
de kändes hur bra som helst. sen helt plötsligt va han bara borta.
tråkigt.

nu är de ett år tills jag ska på dendär ettårs-kontrollen igen. otroligt skönt.
jag klarade undersökningen idag oxå, utan att bli våldsammt kissnödig.

jo.....

jag har inte skrivit på ett tag nu. men de händer ju inget värdt att skriva i mittt liv just nu.
jo llite fresten. jag va på teater i tisdas, de va kul. topboy, en hulligans berättelse. mycke intressant. jah, den va intressant helt enkelt. monolog o dans. jag gillar monologer.

osså va jag till sjukhuset idag, på ettårskoll, typ. de gick mycke bra, känns de som. dom lyssnade på mej, o tog mej på allvar, de är inte så ofta de händer, när de gäller läkare. nu är de bara den värsta undersökningen kvar.. den gör inte ont, men den är jobbig. jag ska dricka en liter vätska på en timmme. o sen ligga still på röntgenbritsen i typ 20 minuter, drygt. men sen är de ett år till nästa iaf.

RSS 2.0