de enda tro du behöver är tron på dej själv

jag tror på att ha kul i livet och göra de man känner för och inte de som förväntas av än. sånt har man inte tid med. om man inte själv vill förståss.
sen finns de såklart saker man kanske inte har lust att göra men som man ändå behöver göra för att kunna ägna sej åt de man själv vill.
men målet ska ändå vara att göra de man själv vill för sin egen skull.
de är bara du själv som sätter gränserna!

teater

jag spelade teater igår för första gången i mitt liv. jag har alltid velat men aldrig vågat. men de va inte så hemskt som jag hade föreställt mej. men improvisation va inte min tekopp. men annars va de roligt. ser faktiskt fram emot nästa gång. väldigt bra ledare oxå. de har väldigt stor betydelse vad man har för ledare.

jag hade köpt tacograttäng som jag värmde igår. pyttelite köttfärs o massor med potatis. ingen hitt.


skapa

jag va  på obs tidigare o köpte frukost. den nya vaniljyoghurten med choklad. den smakade inte riktigt som jag hade tänkt mej, fast jag vet inte hur jag hade tänkt mej att den skulle smaka. den smakade inte så mycke choklad, man måste bita i dom små chokladkrossen för att den ska smaka choklad. men den va god, smakade lite som glassen med chokladkross.

asså nu har jag ringt telefonsvararen, distriktsköterskan och mejlat. men den jävla doktorn hör aldrig av sej. de va 3 månader sen nu som han skulle kallat mej! jag blir så arg! snart går jag bara dit, vilket dom inte villl men vad ska jag göra om han aldrig hör av sej?????

dom hade lagerrensning på akademibokhandeln när jag va där igår. så jag köpte en bok om oljemålning. den va för nybörjare o jag har målat i 12 år....men jag har som aldrig lärt mej helt från grunden, bara målat på=) så de blir intressant. och så köpte  jag en bok om pastellmålning. de har jag alltid velat lära mej, de ser skitsvårt ut. men jag ska göra mitt bästa!

sen va jag på glaskursen igårkväll. de va mycke  roligare nu än förra gången. igår hade jag mycke mer inspiration. ska bli kul att se hur smyckena blev nästa vecka. jag hade gjort fyra smycken sisst. ett blev jättefint. o ett tänkte jag när jag såg de tillsammans med alla andra smycken att "de är nån som har härmat mej", men de va ju jag som hade gjort de=). sen bytte jag ett som jag inte tyckte blev så lyckat till ett jättevackert. men sen när jag kom hem såg de jag hade bytt bort mycke bättre ut än i ljusrörbelysningen på kursen, så då ångrade jag mej nästan, men jah, bytt är bytt, och de andra var som fint de oxå, metallic-rosa! me like

ljusare nu!

jag mår nästan oförskämt bra. de bara kom, igår.

jag har  mått vansinnigt dåligt hela jul o nyår. blev riktigt rädd för mej själv när jag tänkte "jag tar livet av mej", som om de inte var nått konstigt. bara "jag tar livet av  mej, vad ska jag leva för?". jag va inte änns rädd för att dö eller att de skulle göra ont. jag har aldrig känt så förut. eller dö har jag velat i perioder hela mitt liv, men jag har aldrig vågat. men då  kändes de som jag skulle göra de.
men sen när allt jul o nyår va över så  kändes de bättre. och nu mår jag så här fantastiskt bra! jag har som lust att göra saker. saker jag alltid drömt om. som att skriva, o måla, o läsa, läsa massor.
jag har precis läst ut en jättebra bok som jag fick av mamma i julklapp, sos frånn mänskligheten. sluutet va lite tråkigt men annars va de bland dom bästa böcker jag läst. den va såklart inte bättre än halvbrodern. bättre än så kan inte en bok vara. nu läser jag inbjudan till halshuggning. upplyftande titel;) men jag tror den är bra faktiskt.
osså läser jag våga vara denn du är. kanske är därför jag mår så bra o känner att ingenting är omöjligt=)

nä nu måste jag göra mej redo för att fara ner på stan o gå på glaskurs ikväll, superkul!

ha de bäst!

just de, jag såg ett program igår. en som pratade om lycka. man kan bara vara lycklig i 3 månader.......

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0