dålig

nu känner jag sådär som jag inte vill känna. misslyckad o fel o obetydlig. men de kan bli så när man slutar med medicinen tror jag. jag hoppas att de är de, o att de går över.
stör mej på allt gör jag oxå.
men dom fem första veckorna är jobbiga. sen går de över, hoppas jag, för de här är fan inte roligt.

måste berätta

nu måste jag berätta. nu har jag varit utan "mindre ledsen" medecin i två veckor. o de känns fantastiskt bra. de känns som jag äntligen har vaknat. som jag gått o halvsovit alla år jag ätit medecinen.
jag känner massor, o jag kan tänkka. och den sociala fobin som jag va helt säker  på att jag hade, känns helt borta.
de enda som känns dåligt är att jag skakar mycke mer. men nu är jag säker på att de äär nått medecinskt, o inte nått psykiskt. så nu ska jag ta o gå till doktorn, osså får dom ta utreda vad de är, förr de är jättejobbigt, inte psykiskt  jobbigt längre, men de tar massor med energi. och de hindrar mej tilll att göra vissa saker, som jag vill göra.
och nu känner jag att jag kan dela varda med någon oxå. inte att jag vill men jag kan, om jag skulle träffa den jag vill dela vardag med, inget som är ivägen. förutom skakningarna då, som gör att jag undviker vissa saker.
de känns oxå mycke lättare att prata, grymt skönt. nu vill jag prata igen. förut fick jag som korta ner de jag skulle säga för att de va så jobbigt, men nu kan jag säga allt jag vill.

jag har blivit mej själv igen!

jag och pappa


jag ger upp!

Thumbnailde försvinner ju hela tiden GRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
dehär är iaf min snygga lillebror

osså har jag tydligen förstört hela min blogg oxå ser jag =(((((((((((((

jag trodde ...

jag trodde inte de kunde va så skönt att kissa. jag har haft en mega infektionn hela helgen, kroniskt kissnödig. jag va till doktorn i fredas, men de jag fick då hjälpte ingenting. de blev bara sämre o sämre. och igår stod jag inte ut längre, kunde varken äta eller dricka eller sova i helgen.jag har typ bott på toan. men igår fick jag nån dundermedecin, så nu känns de bra. jag är iofs kroniskt ledsen nu. men hellre de än kissnödig, eftersom  jag vet att de beror på tabletterna jag fick.

jag hålller fresten på o laddar batteriet i kameran nu, så jag kan ladda upp bilder frånn semstern.
jag kom på att min lillebror sa en väldigt fin sak i sommar, att min pappa har iaf lyckalts med att få en fin dotter. de värmde värkligen. love you!
osså började jag gråta igen, fan, vätskan kommer ut fel väg. jag ska ju kissa ut den, inte gråta ut den

sötaste hunden

jag såg väldens sötaste hund idag. den va mindre än lucifer, tom mindre än sigge tror jag, iaf smalare, och inte en såndär ful paris hillton-hund.

osså va de nått mer jag skulle berätta, men de har jag glömt.

hemma!!!!!!!!

nu är jag hemma igen. städat som en tok, men nu är de rent=)
de va kul att hälsa på alla, o grymt skönt att vara hemma igen.
de kommer lite fina bilder sen, när jag orkar....

RSS 2.0