jahapp

nu blev jag ännumer kär i lars winnerbäck, han spelar munspel

jag har börjat flagna på axeln, fruktansvärdt osexigt

njuter av ensamheten o tittar på pyamas!=)))))))))))

färgat håretaldrig får man va helt nöjd.......

jag hade en jättetrevlig kväll, o åt massor med gott, o vann spelet. sen fick jag punka. så dee gämnade ut sej....

vardag

jag kan fan inte dela nån vardag med nån när jag är så här. o hur jävla kul är de att dela min varda, sittta hemma o göra ingenting typ, för att jag inte klarar av att träffa folk. jag kan ju fan inte änns äta tillsammans med nån. vi skulle få sitta i soffan med en massa kuddar mellan oss, o svälta. kul, inte alls

lördasgodis

jag kände attt jag behövde nått gott till ikväll. så jag köpte nått nytt, typ majschips, eller nått. men de va fan intte gott, smakade gamla ostkrokar. isch!

mössan
jag är nöjdare än jag ser ut;)

tänkt

jag har tänkt massor idag. och jag borde vara mera öppen, inte så rädd för allt utan våga känna hur jag känner o tänker. jag tror mycke skulle bli enklare då, framförallt  för mej själv, men för dom runt omkrinng mej oxå.

osså stickade jag färdigt mössan, den blev mycke bra, jag blev nöjd. de kommer en bild sen på den.

facebook

facebook är trots allt en rätt bra sida. jag har blivit massor med hittad. de känns roligt.
jag har som inte gillat dendär sidan för att de står precis vad man håller på med. men jag börjar ändra mej. att bli hittad av människor som de känns roligt att bli hittad av väger upp.

jag missade magnus betnèr i måndas, klantigt. jag får köpa dvdn sen.....

fan, jag skulle värkligen villja ha mej lagad. de känns jättejobbigt att vara rädd för allt, och helt oförklarigt. jag vill inte vara rädd. och de är inte direkt som att vara rädd för typ  ormar. de KAN man ju undvika. men att vara rädd för att umgås, de är betydligt svårare att undvika. de slutar med att man issolerar sej. och de har jag gjort. jag försöker värkligen umgås, men jag måste anpassa mej mycket för att inte hamna i jobbiga situatoner.
skitjobbigt! 

jag behöver värkligen färga håret snart. jag tänkte först bara kleta i lite färg. men nu börjar jag tro att de blir bäst att bleka de först.
jag måste bara gulla till mej lite hjälp av moa ;)

så trött

jag har inte så mycke att komma med nu för tiden. jag är så trött så jag orkar inte tänka, hoppas jag inte är påväg att bli sjuk.
men jaa, de va kallt i lördas, och myggigt.
jag va till doktorn igår. de va inte lätt att  hitta dit, då den bussen jag brukar ta inte går längre. så jag fick ta en annan buss. o hoppade givetvis av på fel hållplats. så jag gick in på en affär o frågade han i kassan. men han va inte  härifrån så han visste inte. men en tant i kön viisste. fast hon va inte den bästa på vägbeskrivning. men hon följde med en bit o visade. sen ritade hon en karta, i typ en kvart, o jag fattade ingenting. men jag frågaade några andra sen, som va mycke bättre på vägbeskrivning. så jag kom rätt till slut. och i tid oxå. jag trodde aldrig jag skulle hinna, men de gjorde jag, jag kom tom några minuter innan.
gullig va hon iaf tanten, och hon försökte värkligen hjälpa. sånna tycker vi om

finfin lördakväll

i lördas va de whitesnake, o de var fantastiskt bra!
vet inte vad jag säga mer om de, än att de va superbra!

RSS 2.0