världens bästa moa

moa har fixat min blogg. jättefin bidde den!!!!!=) så nu måste jag använda den mer, de har som sagt blivit lite dåligt med de på slutet.....

nu ska jag gå o se till matlagningen, strips o hamburgare.......

lars winnerbäck

igår va jag på winnerbäckk på gammmlia.o de va helt superbra. jag va lite rädd att han skulle spela mest nya låtar, jag är inte så förtjust i dom nya,men de va en bra blandning.
dde va oxå förvånadsvärdt mycke  killar, alltså killar utan tjejer.  jag trodde de skulle va typ småtjejer, och pojkvännersom blivit tvingad att gå. men de va som sagt mycke killar, och gammfolk.
han är mer populär än vad  jag trodde,bland alla sortersfolk, inte bara småtjejer.
han spelade i två timmar, så de va värdt pengarna. och som sagt bra blandning av låtarna. de ända som jag är lite besviken på är att han inte spelade munnspel.

irriterande, de är nått fel på spaceknappen...........

smärta

de är inte ofta jag skriver nu för tiden. jag har gått o kärat ner mej, trodde aldrig attde skulle hända,men de  gjorde de.därför  har jag inte tid att skriva så ofta.ossåär de  lättare att skriva när de går dåligt. och de  gör de nu, går dåliggt, skitdåligt. jag har väntat påen medecin i tre veckor. och jag har  beställt omden flera gånger, både på internet och ringt. kan ingen jävelseatt jag behöver dedn  och ringa och tala omför mej hur jag skagöra för att få den! jag har så jävla  ont nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. hur jag än gör  gör de ont, ingenting hjälper.

jag har blivit helt besatt av true blood,fantastiskt bra serie. vi har suttit uppe hela nätterna i en  vecka och tittat på den. vi är inne  på andra säsongen nu, kommer bli riktigt jobbigt när den är slut,  för jag tror inte de finns någon säsong tre än, iaf ingen hel.

ikväll blir de lars winnerbäck!=)

RSS 2.0