************

jag har sån himla lust att vara kreativ. jag har haft den lusten ganska länge, men jag har aldrig kommit mej för att göra nått. o jag vet inte vad jag ska göra. jag skulle gärna vilja skriva nått, men de är jag inte så bra på. måla kan jag, men jag har inget att måla på. jag byggde ihop mitt nya staffli igår iaf, mycke bättre än de gamla.osså köpte jag värsta snygga garnet igår oxå, men jag vet inte vad jag ska virka.
svårt.
jag har oxå läst över halva boken nu, så nu känns de lättare att läsa. de kändes lite tungt när jag hade läst nästan halva väldigt länge. nu kommer jag närmare slutet när jag läser, inte närmare vintern.

varför kunde inte vi få bandit för. en mycke bättre radiokanal än rock klassiker, som inte alltid spelar rock klassiker, ibland inte änns rock.

osså har anders saxberg dött. jag vet inte vad jag ska säga om de, jag har varken träffat eller pratat med han på typ 10 år. men  de känns ändå ledsamt, o konstigt

jag har oxå börjat sortera alla mina kläder som jag bara slängt i soppsäckar o ställt i förrådet. allt jag inte ska ha kvar. dom är för fina för att slänga. och jag vill inte skänka till typ myrorna så att dom ska tjäna massa pengar på mina kläder. och jag årkar inte sälja själv........känns som de inte finns så mycke till alternaiv kvar.......

imorron ska jag nog fara på visfestivalen på holmön. hoppas värkligen att moa följer med, de skulle va supertrevligt.

äntligen

äntligen har jag fått en marrängswish MED chokladsås =)

jag tänkte lära mej spela gitarr, men de äär värkligen inte så lätt som de ser ut. men den är jävulskt snygg att se på iaf.

och de fortsätter

nu har jag fått dedär pencilinet som gör att jag blir på jättedåligt humör, gråter för ingenting, skitjobbigt! både för mej och för dom runt omkring mej, som måste se upp med allt dom säger o gör, och inte säger o inte gör.
=(

de går dåligt för mej

de började med att jag fick en marängswish utan chokladsås. jag sa att jag inte ville ha banansmak, men inte att jag inte ville ha chokladsås! marängswish utan chokladsås är ingen marängswish.......!!!!!!!!
sen missade jag emil på tvn. iofs va jag på strömpilen och shoppade loss på nagellack=) men iaf.......sen när jag kom hem zappade jag lite på tvn, och de va pippi. men då tog de slut precis..........
igår åt jag en "grekisk" sallad...med svaminjoner, annanas ochh fel dresssing.........*suck* behöver jag säga mer.

men nu ska jag äta korv o stuvade mackaroner!=)

RSS 2.0