mycke känsla idag

jag har drabbats av förkylningen. den känns ganska okej ändå, hoppas de fortsätter så. förutom att jag tappat bort rösten. jag har inte ont eller nått, de är mest bara rösten som är bortaa, och jag fått värsta rethostan.
hoppas värkligen att dde går övver till månda, för då ska jag tatuera mej =)

peter har värsta roliga spelet på mobilen, fast jag har klarat av de, o de är bara ett demo så de var inte så många banor. han bara måste ladda hem hela!!!!=)

jag pratade med mamma idag. vi har inte pratat på ganska länge. o de har känts bra. men de kändes bra att prata idag oxå, hoppas de kommer fortsätta kännas bra.
jag vet inte om jag sagt de, men jag skrev ett brev till mamma för två månader sen. i de skrev jag hur jag känner och känt länge, sen jättelångt tillbaka. ganska hårt, men sant, och jag kände att jag måste säga de, för att de ska kunna bli bra i framtiden.
men de har känts som att de där brevet  hade helt fel effekt. men idag kändes de som att de gav den effekt jag hoppades att de skulle ha. nämligen att hon skulle tänka, och förhoppningsvis förstå mej. och jag tror hon gjort de.
man kan inte göra nått åt  de som har varit. jag ville bara få de ur mej, och att hon ska veta.
som sagt, de kändes bra att prata idag. och jag hoppas att känslan inte går över.............

''''''''

dehär har värkligen varit en skitdag =( men så kom moa och lånar ut sin bil till mej så jag kan fara på volbeat imorron, som höll på att skita sej. moa är den bästaste bästa människa som finns. hhon ställer alltid upp för mej när jag behöver, vad som än behövs. löv u!

jag är också lite kär i miin nya vinterjacka. den är superskön, o rätt snygg.......och.......skön.........o varm, de är helt klart ett stort pluss med vinterjackor, och att man inte känner sej som en uppstoppad michelin-gubbe.

RSS 2.0