fixat........ofixat.....

nu har dom äntligen fixat rullstolen o permon. men dom har fixat rullstolen fel, så den går knpppt o sitta i. den är alldeles för hög så jag når  typ inte till drivringarna, plus att den är felvinklad så jag får ont i ryggen.
varför  fixar dom den så den blir helt fel? då vill jag ju hellre ha tillbaka den ofixad.
men jag har iaf en fungerande permo nu, hoppas jag............

jag har fresten hittat ett snyggt typsnitt nu, så nu  ska jag bara beställa tid för tatuering =)

shopping

idag va jag till tandläkaren. jag trodde attt jag skulle slippa eftersom jag har en tid på freda. men icket. men de gick rätt bra iaf, de gjorde inte så jätteont. och på  freda ska jag dit igen, och förhopppningsvis fixa min inte så fina framtand.....de ser jag frammemot, att få den fixad, men aj vad ont de kommer att göra.
sen tyckte jag att jag gjort mej förtjänt av lite shopping. så vi for till strömpilen. men jag blev riktigt besviken, jag hittade ingenting, o de brukar aldrig hända, o deffenitivt inte på strömpilen. de ända jag köpte va strumper.
ingen lyckad shoppingtur direkt.
och imorron ska vi tvätta *suck*. men de är himla skönt när de är gjort.

less på tillvaron

jag är grymt sugen på att tatuera mej, men de är inte lätt att hitta dedär typsnittet som jag vill ha.

osså blir jag så jävulskt less på allt politiskt tjaffs. de är som de är. jag är inte speciellt insatt så jag vill utala mej om de, jag vill  bara att de slutar tjafsas.

osså blir jag så less på att byygg-gubben aldrig kommer.och jag orkar inte tjata längre, o jag vet inte vem jag ska tjata på, de händer inget vem jag än tjatar på. och tjatar jag inte så händer de ännu mindre.
jag fick lite hopp i veckan när han äntligen pallrade sej hit. men tror du han gjorde nått, nä!!!!!!! han bara tittade på vad som skulle göras, sen skulle han komma tillbaka, när spisen har kommit. som han har kunnat beställt första gången han va hit, före sommaren. vilket jag trodde att han hade gjort, men nej.
så nu måste jag alltså vänta massa tid igen.

min permo är trasig oxå. den har varit de ett tag nu, trots att jag sagt till flera gånger........

jag blir så less på allt. och less på mej själv för att jag är så less på allt, och går o surar typ hela tiden. och inte orkar göra nått.

men snart är de vollbeat iaf =)

sockerkaka

vi har blivit värsta sockerkaks-proffsen!=)

RSS 2.0