helt jävla omöjligt

de är ju helt jävla omöjligt att hitta nån lägenhet i den här stan. vi skulle värkligen behöva en större, så man kan stänga in assistenterna i ett rum så man får lite mera privatliv. de känns inte kul att behöva stänga in sej själv i sitt eget hem för att få vara ifred en stund...

han är fresten hemma nu så nu är jag glad. eller jag känner mej irriterad, men annars är jag glad =)

jag har börjat gå en kurs i oljemålning, jag hoppas den blir bättre än va de känns att den kommer bli. de känns som ledaren tror att alla målar naturtroget och bara använder naturliga färger. vilket inte alls är fallet. men de kan ju bli bra ändå, och hon kanske kommer på bättre tankar senare i kursen, de har bara varit en gång, och de ska vara tio så......hon har ett tag på sej.

allt annat än glad

dagen började bra. jag vaknade rätt tidigt, och va ganska pigg. och peter skulle äntligen komma hem och jag städade och gjorde fint, noppade ögonbrynen.........
sen fick jag veta att peter inte kommer ikväll. och nu är jag allt annat än glad. såhär deppig har jag inte varit på väldigt länge.
jävla skit!
kul fredasmys de blev, inte alls.....
du skulle ju komma o rädda mej från denhär situatonen, o sånt.......

konstigt att man kan bli så beroende av en person, för att vara glad

fast de va för att jag värkligen sett fram emot att han skulle komma hem. hade jag vetat från början att han skulle komma hem på lörda och inte gått o längtat o trott och förberett mej på att han skulle komma hem ikväll, så hade de inte känts så jobbigt.

jaja, vad är drag me to hell för film? de känns bekant, men jag kommer inte på vad de är för film. hoppas de inte är dendär dåliga.


tråkigt

fan va tråkigt jag har. peter har varit borta hur länge som helst nu, hoppas värkligen att han kommer tillbaka imorron.
jag har bestämt att jag ska sätta upp mina tavlor, som jag haft stående i pappkassar sen jag flyttade hit, typ två år alltså.
osså har jag gjort fint i köket, hoppas peter tycker de är fint oxå, jag är lite orolig att han tycker de är hysteriskt, men hysteriskt är snyggt ju ;)
längtar till bokrean gör jag oxå. de är så kul när de är så billigt att man bara kan gå o plocka de man vill ha.

nä nu ska jag gå o borsta tänderna innan jag ringer peter, jag kan inte prata i telefonen om jag inte borstat tänderna........

färgat håret :)


RSS 2.0