dostojevskij

nu kanske de är slut på min händelselösa period. jag va iaf på teater igår. anteckningar från en källarhåla, en monolog basserad på en roman av dostojevskij. den borde du gå o se, den va riktigt tänkvärd. svår, och bra. gå o se den som sagt, den har pemiär idag.....

jag va till sjukhuseet för att kolla upp de jag har problem med med en specialist. och hon sa att de lät som de jag trodde att de va. men de va de inte men de LÄT som de. så dom borde lyssna mer på mej doktorerna, o inte bara skicka hem mej för aatt de inte är nått fel på de jag söker för. NÅTT är ju iaf fel, annars skulle jag inte vara där. så jävla roligtt är de inte att gå till doktorn.

nu har jag läst nästan en hel bok där dom flännar hela tiden, utan att jag vetat va de betyder, ganska frustrerande. men tror jag att jag vet, får kolla om de passar in i sammanhanget. de är iaf inte den bästa bok jag läst, så de känns inte som de har så stor betydelse om de betyder de jag tror eller inte. men de skulle va lite roligare att läsa om jag fattade vad de va, tror jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0