nordic rock

ikväll hoppas jag värkligen på en bättre kväll än igår. igår va de kast nere på kajen. men va kan man vänta sej när alcazar spelar.
men ikväll är de whitesnake, så jag tror värkligen att de blir bra ikväll. betydligt roligare folk än igår, barnfamiljer o fjortisar.
jag kan värkligen inte förstå att de finns folk som lyssnar på såntdär.

igår kände jag att jag skulle behöva dricka för att ha roligt. jobbig känsla, eftersom jag inte dricker. man ska inte behöva dricka för att ha roligt. dom borde ha kunnat gjortt nått mer än att bara ha en väldigt lång bar och en scen. lite trevligare runt omkring. som bara en parkbänk istället för att man ska behöva sitta på stacketet om man inte vill sitta i baren.
men ikväll blir nog som sagt  mycke bättre. med roligt folk, så man inte behöver dricka för att ha roligt. hoppas jag

svår o jobbig grej

jag o angela va ute o åkte bil igårkväll, jättemysigt. jag fick oxå ett fint halsband och en fin ryggsäck. jag gillar egenntligen inte ryggsäckar, men de finns undantag.

idag vågade jag äntligen säga de jag gått o tänkt på länge, men jag har varit rädd för att personen ska försvinna. och de ville jag inte. men jag kände att jag måste tala om hur jag känner.  och idag tog jag mod till mej o sa de, med risken att personen skulle försvinna, o som sagt gjorde den de, tror jag iaf. och de känns bra ändå att jag sagt de, samtidigt som jag har dåligt samvete för de jag sa, men de är så jag känner....

stickgrejjen

nu har jag provade dendär stickgrejjen, som jag köpte för ganska länge sen. o jag kan säga att så jävla quick gick de inte. kan man sticka så går de nog fortare att sticka vanligt.
de va dock rätt kul när jag fick in rätta knycken.
och jag såg sen att man ska ha dubbelt garn. men då hade jag redan gjort nått varv.....o jag orkar inte repa upp de igen.  så de får bli en tunn mössa, dde är bra att ha.......eller nått.
jo,  med tanke på att jag rakat av mej håret är de bra med en inte så tjock mössa..
jag har känt efter nu några dagar, o de känns mer o mer som att de va en bra idè att raka av håret. finfint om jag får säga de själv, o de är min blogg så de får jag.

sigge före bantningen


stackars mej

blä, nu är de synd om mej. mensvärken från helvetet,
inatt kunde jag inte sova. jag hade inte ont då, men jag hade mardrömmar och svettades som en klimakteriekossa så de blev inte så mycke sömn. jag som hade tänkt att sova massor inatt, men så blev de som sagt inte.
stackars mej.

jag har börjat banta sigge nu. de gick oväntat bra, men jag började imorse så.....


bonde

nu har  jag lite godis. hade  tänkt köpa m&m, men 30 spänn kändes lite för dyrt. så jag köpte gräddnougat istället.
så nu har jag llte gottigt till bonde. äntligen, jag har väntat ända sen de tog slut sisst på att de ska börja igen. de börjar iofs inte förens i höst på riktigt, men nu är de pågång.

jag hade ingen matlust idag, åt rätt lite, o jag är inte hungrig nu heller men lite choklad går alltid ner

mens

igår va en skamligt dålig dag, mådde inte alls bra.
inte så mycke bättre idag, vill bara gråta. men de är nog mensen som är påväg, då brukar de bli såhär. men de är inge bättre för de. skönt att den har en anledning, som kommer gå över, om en vecka *suck*. och värken  har inte änns kommit än, så  de blir värre.
kanske jag ska gå på bio, men jag vet inte, ingenting känns  roligt.
jag rakade av mej håret igår oxå. jag har inte bestämt mej än om de va ett bra beslut. känns inte riktigt som jag när jag ser mej i spegeln. men skönt är de iaf.
nu kändes de som mensen kom.
jag va o köpte kattmat, light. så nu ska sigge banta, har jag bestämt. vet inte riktigt hur de ska gå till faktiskt, för hon vill äta heeela tiden, o får hon inte så skriker hon. jag får väll slänga ut hon på balkongen mellan måltiderna, eller nått.

finfin dag

igår hade jag en jätte trevlig dag, o kväll, jag trodde inte de fanns sånna människor.

jag har börjat läsa om social fobi, o jag börjar tro mer o mer att de är de jag har. känns bra att jag inte bara är konstig, utan att man kan göra  nått åt de

trevlig dag

idag har jag varit till  moa och fikat och umgåts, supertrevligt. och kaina, jävulskt starkt gjort, önskar jag kunde vara så duktig

osså är jag så jävla ledsen, igår kväll satt jag o grät, och imorse. nu känns de bättre.
men va fan, nu orkar jag inte längre, nu har de faktiskt nått till den gränsen att jag inte kan finna mej i de längre, jag är hellre ensam än att försöka vara med den som behandlar mej som ingenting.
o jag får skylla mej själv, de är jag själv som accepterat de, men nu är de nog. jag har försökt allt och uppenbarligen så vill du inte, så varför försöka.
nä nu får de som sagt vara nog.

jag tittade oxå på en lägenhet idag. men den va så liten så jag kommer ju inte få plats med alla mina grejjer. och så fanns de bara en garderob, hur fan har dom tänkt då, inte alls......de finnns ju inte en chans att man skulle få plats med alla kläder i EN garderob.

less(en)

är jag  bara nått "ifall jag inte har nått bättre för mej"? de känns faktiskt så nu, o de är ingen rolig känsla.

jaja, vad ska jag göra? jag kan ju inte tvinga nån att umgås med mej, om den hellre gör nått annat. men säg då inte att vi ska ses, osså blir de inget om de dyker upp nått annat. så gör man fan inte. då är de bättre att inte säga nått. men jag vet inte,de kanske bara är som en gardering, att ha nått att göra ifall inget bättre dyker upp. men jag vill inte vara dendär garderingen

romerska bögar

jag köpte en konstig daim igår. de va citron o apelsin-smak. jag tänkte när jag stod o höll i den i affären, att den kunde smaka som romerska bögar. men jag köpte den iaf, trots att apelsin o choklad är en väldigt dålig kombination.
och jag hade rätt, den va inte god, men inte HELT dålig heller. men jag ska inte köpa den igen.
dom hade en förra sommaren som smakade skogsbär, o den va fantastiskt god.
men denhär gången hade dom inte lyckats. om man inte tycker om dom där äckliga bågarna, då är den säkert en hit

allergi

nu har den kommit, allergin. de bara forsar från ögon o näsa. de kliar inte eller nått, men de är illa noog när de forsar från ögon o näsa. o de är inte änns sommar än. bävar för hur de kommer bli senare, om typ en vecka eller två, när de redan är såhär illa.
och dom hade slutat med sprutor, men alltså.....jag måste få en spruta, annars får jag stänga in mej hela sommaren. o de vill jag värkligen inte.
trött är jag oxå, sover sjukt länge på  mornarna.så jag vill inte ta piller heller, för då kommer jag sova dygnet runt...o vem vill sova bort hela sommaren??????? inte jag iaf

väska

de kom ingen väska igår. men idag kom den!

kursat

jag va på kurs igår, om självinsikt o självrespekt.
de va intressant. men hemskt. jag trodde de skulle vara en fööreläsning bara. men till att börja med så satt vi i ring, vilket jag tycker är jättejobbigt.  o de kom bara mer o mer folk så tillslut va dendär ringen väldigt stor.
hon som skulle ha dendär "föeläsningen" pratade massor om sej själv. vilket va intressant. att hon förut alltid sagt, och som många gör, att hon va sjuksköterska, alltså arbetet, inte anna-lena. de va intressant, att man inte är ssitt jobb, utan sej själv.
sen frågade hon en o en vad den gjort för barnsligt i vinter. jag va så himla nervös så jag kunde konsentrera mej på vad dom andra sa. sen när de snart va min tur kom jag inte på om jag gjort nått barnsligt. men jag sa att jag tittat på barnfilm iaf. men de räknades tydligen inte riktigt, för hon lät inte helt nöjd med mitt svar, frågade om jag va barnslig, jag sa nja. men va fan, jag kan inte åka rutchkanaa eller göra snöänglar,, jag skulle inte tveka om jag kunde.......
sen va de dags att leka lekar, vilket jag oxå tycker är jättehemskt. som tur va så fick inte alla leka, så jag slapp.
sen fika. då tänkte jag gå. men jag stannade kvar iaf.
då va  jag ändå lite mer avslappnad. jag orkade inte vara nervös mer, så jag kopplade bort folk, de va som bara jag och "lekledaren". hon började med att berätta om gröna ärtor. de är sånt dåligt som folk säger till än, typ vilken ful tröjja du har. och då kan man välja att svälga den eller spotta ut den. och dom flesta sväljer den. och de som händer när man svälger dom är att dom sväller, o blir till en gröt....
sen finns de falska gröna ärtor. de är tex när nån ställer en fråga, tex har du sett den vita pärmen. och man tänker "nä jag har inte tagit den!". de va inte de man blev frågad, utan bara om man sett den.
sånt kan jag bli riktigt förbannad för, om jag säger nått, o den jag säger de till tar de som att jag anklagat den, fast jag inte alls gjort de.
jag kommer nog inte gå på fler gånger, de va för läskiigt. osså kändes de som jag hade kommit helt fel. för dom andra jobbar med barn, så kursen va vinklad så. jag va bara där för min egen skull. de kändes väldigt egoistiskt när alla andra va där för barnen.

idag kommer min väska!!!!!!!!! efter fem kan jag hämta den =)

välkommen hem angela!

denhär dagen har gått rätt fort, väldigt fort för att vara sönda. grymt skönt, eftersom denhär helgen började i torsdas. sissta april. jag va ner på iogt och åt korv. sen for vi på campus. jag hade inte tänkt att följa med, men de blev så. men jag va där i typ en timmme, sen for jag hem till soffan. mycke bra val tycker jag själv. de va ganska kallt, o kallare lär de ha blivit senare på kvällen.
resten av helgen har jag varit ute o promenerat i de vackra vädret, o tvättat.

sigge har fresten inte gett upp  än, hon fortsätter jaga, igår jagade hon vargar.....

RSS 2.0