******

de känns som de är dax att skriva nått igen. men jag tänkte gå o sova i under de nya täcket istället. de har blivit svinjävla kallt nu så de kändes värkligen som de va dax för ett varmare, de går inte sova när man fryser. de ska va svalt men fan inte kyligt värre, o framför allt inte under täcket.

flintastek och spindel

idag blir de flintastek till midda =)

de bor en spindel utanför vårt vardagsrummsfönster. en stor äcklig. inte såndär vanlig med länga ben och liten kropp, utan en riktig feting. den är typ albinofärgad.
och igår va den jättestor o fet för den hade ätit en fluga.
idag har jag inte sett till den.
först när jag såg den tyckte jag att den va jätteäcklig. men nu tycker jag den börjar bli ganska intressant. jag kanske blir spindelprofessor.............eller nått..........

festen, dendär sockerkakan som vi gjorde blev torr, god men torr. men väldigt snygg =)
sen gjorde vi en ny, med ett annat recept, som blev god OCH saftig, men inte vacker. inte ful heller, men inte snygg.

nä, nu blir de mat

jul-får ;))

idag tog jag mej äntligen ner på stan o köpte en duk, så nu kan jag måla!=) osså passade jag på att köpa dedär pärlprogrammet som jag gått o tänkt på jättelänge.
sen när jag skulle installera de kom jag på att min dator har ju ingen cd-läsare. men de fixade  sej iaf, så nu kan jag bygga vackra pärlplattor oxå.
michaela ska sluta, o de känns jättejobbigt, jag är skitsålig på avsked, hur gör man!!!?????????!!!!!!!!vet du!!!!!!!?!!!!

jag är så glad så jag gråter.
willy ringde mej för en stund sen, o berättade att min pappa just ringt han. och ville ha hjälp att komma in på ett behandlingshem.
jag trodde aldrig att de skulle hända, att han frivilligt skulle lägga in sej.
willy skulle iaf fixa =)

de va de bästa som kunde hända.

rastlös

jag har gått o varit rastlös nu i flera dagar. jag vet inte vad jag ska göra. rastlösheten finns kvar fast jag gör saker. kanske jag måste måla för att den ska gå över, de brukar hjälpa mot de mesta, för att inte säga allt. problemet är bara att jag inte har nått att måla på, jag måste ta mej ner på stan o köpa, och vädret är inte så lockande att gå ut i, men  imorron skulle de bli bättre..............

jag använde mina nya skor igår. och dom va fantastiskt sköna, dom skönaste jag haft, så de blir nog fler av den modelen =)

lat katt, han ligger uppe i klössträdet o väntar på att gomaten ska komma till han. men nu fick han brottom till köket.

vi satte upp hyllor idag på den tomma väggen i köket, jättefint blev de.

nu ska jag gå  o se till maten.

husligg

vi har gått o blivit husligga. i förgår gjorde vi både mackaronipudding och lasagne. puddingen blev väldigt god. lasangen har jag inte smakat än, men peter sa att den blev god iaf.........
ikväll har vi bakat socker. men  vi glömde bort den så den blev lite bränd, kanske.....men fin iaf, o de är de som räknas, eller nått........

jag  köpte  fresten domdär skorna. jag va lite sugen  på att köpa lika som du, dom va jääävulskt snygga, men de blev dom lila ändå tillslut. och hon som jobbade där tänkte nog inte på att hon hade en ganska kort klänning, innan hon klättrade upp för stegen..........hoppsan......

jag är inte ledsen längre att jag inte for på sonisphere, satan vilket hemskt väder, kallt och spöregn, lerigt och jävligt.

nu är de snart dax att provsmaka sockerkakan =)

1årsdag

helt sjukt att nån har stått ut med mej så länge. jag trodde jag va skittråkig i längden. men tydligen inte =), och de är jag väldigt glad för, för jag kan inte tänka mej ett liv utan peter, jag har aldrig tyckt om nån så mycke, och jag tycker om han mer o mer för varje dag.

i fredas var jag och moa på visfestivalen på holmön, hon följde med, de trodde jag inte. de va trevligt, ända tills vi fickk vänta på färjan i två  timmar, i svinjävla kylan! jag va helt säker på att jag skulle bli förkyld, men  jag klarade mej=)

RSS 2.0