house of metal!

ikväll är de house of metal!!!! jag är jätteppeppad. jag köpte biljett igår.

jag va oxå på teater igår. men jag käände mej inte alls på humör för immprovisation. de är värkligen jättesvårt. jag är inte så kvicktänkt. men sen pratade vi om de på slutet......o jag tror hhemligheten är att inte tänka alls. de ska jag försöka mej på nästa gång. släppa på hämningarna. lättare sagt än gjort. men jag ska göra mitt bästa.
jag kräver nog föör mycke av mej själv. de va ju faktiskt bara andra gången igår. jag har aldrig nånsin vågat spela teater tidigare. o jag tycker de är jätteläskigt. men jag vill, jag har alltid velat våga spela teater.

men jah, house of metal ikväll!!!!!!!!

jag har fresten läst ut dendär tråkiga boken nu äntligen. o jaa, den va tråkig, inte änns slutet förstod jag. fast jag vet iaf vad de va som jag inte förstod, alltid nått :)

20

igår va de äntligen semmeldagen:) så nu får man svulla i sej semmlor helt lagligt
de va även bokrea. jag köpte lite mer böcker än vad jag hade tänkt, men de går inte att stå emot, de är ju trotts allt bara bokrea en gång om året.

sen va jag på öppen scen på sagateatern. tittade på willy o co, de va trevligt.

jag provsmakade dom nya ostkrokarna med chili. dom va inte så dåliga som jag hade föreställt mej, men goda är att överdriva. dom smakade ungefär som vanliga fast med en stark efterkännsla i halsen. ganska otrevligt.

jag va oxå o tränade idag, duktigt av mej!

om en månad fyller min lillebror 20. helt sjukt, jag måste ju vara jättegammal

onödiga frågor

jag blir så less på onödiga frågor. o jag blir ännumera less på att jag svarar på dom.
tex om man berättar nått som man hört.....så frågar personen man berättat de för vem som sagt de, de spelar väll för fan ingen roll!
eller om berättar nått som nån gjort...så frågar den man berättar de för vem som gjort de, de har väll ingen betydelse.
osså händer de oxå rätt ofta att nån frågar vilken storlek man har, om man tex frågar vilken storlek de är på en viss tröja. säg då bara va de är för storlek på den, istället för att fråga vilken storlek JAG har, de hör inte dit. jag kanske hade tänkt att köpa dendär tröjan till nån annan.....tänkt på de????nä! de gjorde du inte.

och jag blir som sagt mest less på att jag alltid svarar på domdär jävla frågorna.

dostojevskij

nu kanske de är slut på min händelselösa period. jag va iaf på teater igår. anteckningar från en källarhåla, en monolog basserad på en roman av dostojevskij. den borde du gå o se, den va riktigt tänkvärd. svår, och bra. gå o se den som sagt, den har pemiär idag.....

jag va till sjukhuseet för att kolla upp de jag har problem med med en specialist. och hon sa att de lät som de jag trodde att de va. men de va de inte men de LÄT som de. så dom borde lyssna mer på mej doktorerna, o inte bara skicka hem mej för aatt de inte är nått fel på de jag söker för. NÅTT är ju iaf fel, annars skulle jag inte vara där. så jävla roligtt är de inte att gå till doktorn.

nu har jag läst nästan en hel bok där dom flännar hela tiden, utan att jag vetat va de betyder, ganska frustrerande. men tror jag att jag vet, får kolla om de passar in i sammanhanget. de är iaf inte den bästa bok jag läst, så de känns inte som de har så stor betydelse om de betyder de jag tror eller inte. men de skulle va lite roligare att läsa om jag fattade vad de va, tror jag.

händelselös period

jag hade tänkt att ta med mej lillebror på peace and love,, men de finns ingenstans att bo, så de värkkar skita sej, om vi inte vill tälta då....

igår va sissta gången på glaskursen, känns lite sorgsligt faktaskt, men men......jag kommer nog  gå igen senare, efter sommaren kanske, om jag kan hålla mej ända dit, hehe

skönt att helgen är över, jag kände mej väldigt singel i lördas, alla hjärtans dag....

lite senare ska jag middaga på stan med moa, de ska bli trevligt.

farfar ringde igår, de kändes grymt skönt. han mådde bra hördes de som.

de känns helt tomt i huvet idag. jag har haft en väldigt händelselös period i livet. känns jobbigt nu att komma igång igen. de känns inte som jag vågar.
o inte har jag läst så mycke på slutet heller, har nog att göra med att boken jag börjat på är så förvirrande. o nu känns de som jag kommit av mej, tänker inte änns på att läsa.

varför???????!

jaha, så vaa de alla hjärtans dag. jag blir så less på alla sånna här dagar. som kannelbullens dag, alla hjärtans dag, morsda, farsda. jag vet inte vad jag vill ha sagt, bara att jag är less på dom. o dee är ju bar hjärtan o rosor överallt. konstig dag. va är egentligen meningen. de borde ju inte finnas en speciel dag för att visa att man tycker om varrandra. de ska man väll visa ändå......eller??????

för några veckor sen kapade jag av mej håret, men jagg sparde luggen. jag blev så less på de. o nu går alla med sån frisyr! hur gick de till????? jag vill inte se ut som alla andra. jaag tycker de är tråkigt. men vad gör man när alla andra har samma tanke som jag.
jag letade oxå efter ett par byxor. men jag hittade dom inte. o de va ju tur för nu går alla i sånna byxor.
fast jag köpte faktiskt ett par sånna, i en annan färg än jag ville ha.
nu känner jag  mej tråkig, som en i mängden bara.
trist

tränat

idag känns de lite bättre. jag har iaf tränat. och köpt vykort så jag kan höra av mej till farfar. känns inte alls bra att jag aldrig gör de. sisst va när jag var där i sommras. och jag tycker så synd om han, han värkade så ensam. men jag är inte bättre jag än alla andra som inte hör av sej i "onödan". jag tänker mycke  på han, men de vet ju inte han, vad jag tänker. och jag kommer alltid på "ursäkter" till att inte ringa. som att han inte hör nått. men  även om han inte hör sså vet han att jag ringer iaf. men jag tycker de är hemskt att ringa, över huvudtaget tycker jag inte om att ringa. men med han så är jag rädd att jag ska få en otrevlig överaskelse, att han inte finns kvar längre. och eftersom jag inte ringer så ofta, eller aldrig, känns de som att risken är större att han inte finns kvar. inte lever längre alltså. jag är osäker på om jag skulle få veta den rätta vägen om han dör. när jag inte har nån kontakt med den övriga släkten på den sidan. de va rarmor som höll ihop oss. o sen hon dog så har jag inte längre nån kontakt med mina kusiner o övriga släkten på pappas sida. knappt med pappa heller. o sen han va här i november så vill jag inte ha nått med han att göra. men de är en annan historia, (med betoning på historia).

osamms med mej själv

jag känner mej som en dålig männniska nu. dålig kompis, dålig syster, dålig dotter, dålig dålig dålig.
jag vet inte hur de blev så. de känns bara som att jag borde ha gjort saker som jag inte har gjort.
fast egentligen är de väll bara att göra de jag inte gjort. men de  är så svårt. o ju längre tiden går blir de bara svårare. och jag kommer hela tiden på ursäkter för att inte göra de.
jag skulle oxå ha börjat träna för flera veckor sen. men.....jah...de har helt enkelt inte blivit än.....ursäkter ursäkter....
men jag ska iaf på glaskurs ikväll, spännande att se hur dom blev.

de va nog allt för denhär gången.

provhytter

vad hemsk man ser ut i provhytter fresten, man blir ju rädd för sej själv. borde man inte egentligen se bra ut i provhytter, annars blir man ju bara deppig o ser dålig ut i allt som man provar, o köper inget.eller?????

hallooooo

nu har jag varit ute o åkt med angela, i hennes nya söta bil=) de va trevligt. vi for på strömpilen o kikade, o fikade.

sen har jag städat massor i går. damsög o dammade o torkade golven. torkade av alla handtag o lysknappar o sånt. borde ta kylen oxå såg jag.
hoppsan! dax att tvätta ser jag!

så nu har jag slängt in tvätten

snart är de house of metal o jag har inte råd att gå =( jag har längtat  ända sen de tog slut förra året. o nu är penarna helt slut så de finns inte en chans att jag har råd=( *suck* jaja, så kan de gå. men fan va surt de känns!=(

men mamma sa att de är nån hårdrock i sommar oxå, så jag får kolla in de istället. men de är ju så långt kvar till sommaren. de är svinkalla vintern nu.

jag läste ut boken igår, akvavit nånting, av torgny lindgren. den va bra. jah, jag har inte så mycke att säga om den, den va bra bara.

nu tänkte jag läsa kapten nemos bibliotek av p-o enqvist. jag trodde inte han skrivit så mycke som jag upptäckte att han gjort. jag trodde han hade skrivit typ 4-5 böcker, men han har ju skrivit hur mycke som helst. ända sen 60-talet.

jag såg en intervju med lars winnerbäck i fredas. jag har alltid tänkt att han har varit ganska tråkig. men de va han inte alls! jag blev nästan lite kär *hehe*.  jag har värkligen ändrat uppfattning om han nu efter dokumentären och intervjun i fredas. jag får bara lust att krama om han nu. intressant människa.
nä de här börjar bli töntigt nu så jag slutar här. ses en annan dag.

vet du fresten när semmeldagen är?

massor massor med snö

de va nog tur att jag fick en sjukt tidig tid till läkaren idag, för hade jag fått en senare tid hade jag inte tagit mej ut. helvetet vad de har snöat, hur mycke som helst. snö upp till knäna typ. osså har dom ju inte plogat, iaf så märks de inte. o de skulle snöa hela helgen hörde jag. hoppas dom hinner ploga emellan, annars lär man drunkna i snö när man går ut, om de kommer mer.
men man kan sitta inne  o mysa utan dåligt samvete iaf =)

jävla skitdag!

denhär dagen har jag mer än gärna kunnat vara utan. allt går fel! tappar saker! slår örat i duchkranen! har en assistent som harklar till förbannelse! kroniskt kissnödig! djäluskt ont i lilltån!....jah de är säkert nått jag missat......som att katterna skriker....
jag satt o grät i duschen idag för allt går fel..de va då jag slog örat i duchkranen.

men igår va bra. jag hittade råsnygga byxor på rea. byxor jag letat efter länge......och jag hittade dom tillslut, men då fanns de inte rätt storlek av dom svarta, som jag ville ha, o dom andra färgerna va inte lika snygga. men domhär va snygga, iaf 250 spänn snygga=)

osså va jag på glaskurs och de gick mycke bra, jag hade massor med inspiration igår. och dom jag hade gjort gången innan, som va färdigbränd till igår o supervackra.
sen efter kursen va jag in på max för jag va så vansinnigt hungrig.o han som jobbade där va inte så trevlig. jag köpte en pepperoni jr. och jag sa fefferonii osså fick jag till svar: vi har ingen fefferoni, de heter pepperoni.
spela roll, han visste ju vad jag menade!
o sen nästan slängde han fram burgaren, o frågade inte om jag ville ha nått att dricka. o jag sa inget heller för att han va så surig så jag hade säkert fått betala för vattnet jag ville ha.
sen missade jag bussen med två minuter så jag fick stå ute o frysa en halvtimme innan nästa buss.

satan vad hon harklar!!!!!!!!!!

dra inte in mej tack

jag blir så less på folk som tror sej veta vad andra människor tänker. de är bara taskigt mot sej själv. och mot den som den tror sej veta vad den tänker oxå. dra inte in mej i ditt dåliga tänk, jag har inte gjort nått för att  få dej att tänka så.

mina inlägg  blir visst bara kortare o kortare =)

gårdagen slutade bra trots allt. min morbror som jag inte träffat på massor med år skrev till mej på facebook. de va kul!

dålig dag

idag har jag inte så mycke att säga, en dålig dag. fast jag har läst ut boken iaf, förstod inte riktigt slutet, måste fundera lite på de.
osså ringde tanten som berättar massa otrevliga saker om min pappa. jag svarade inte men de gjorde ändå min dag till ännu dåligare. trodde hon hade gett upp men de värkar inte så *suck*. jag sa sisst hon ringde att jag inte ville veta nått......fast de kan ju ha varit pappa......fast varför skulle han ringa igentligen? han ringer aldrig annars.

nä nu ska jag sluta deppa o titta på mia o  klara

RSS 2.0